This website uses cookies to enhance your experience.


Constructiebankwerker/lasser


Wil je betrokken zijn bij het ontwerpen en bouwen van de (klant specifieke) frames/kasten binnen een technisch productiebedrijf? Vind je het leuk om samen met je collega’s te zorgen voor een goede doorstroom en wil je graag vrijheid in je werk? Zorg jij met jouw efficiënte werkwijze voor een optimale productie? Lees dan snel verder!

BBA Pompen & Buizen BV zoekt wegens uitbreiding van haar productielocatie in Twello een

Constructiebankwerker/lasser

Fulltime (40 uur)


Wat ga je doen?

In de functie van constructiebankwerker/lasser ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en monteren van onderdelen en complete pomp-omkastingen, en/of installaties. Dit doe je met behulp van diverse lastechnieken, zoals Mig/Mag en Tig. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening of schets. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden. Het betreft grote, kleine staal en RVS constructies.

Als lasser bij BBA Pompen & Buizen werk je samen met jouw collega’s op de lasafdeling in Twello en draag je zorg voor het samenstellen van de pomp-omkastingen voor onze locatie in Apeldoorn. BBA Pompen & Buizen is een groeiend familiebedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Als lasser ben je onder meer verantwoordelijk voor:
  • Het samenstellen en lassen van leidingen, leidingwerk, plaatwerk en constructie;
  • Uitvoeren van dagelijks onderhoud aan de apparatuur in de directe werkomgeving;
  • Uitvoeren van (tussentijdse) controles;
  • Contacten onderhouden met de leidinggevende over de voortgang en afwijkingen;
  • Werkt volgens verstrekte (werk)instructies.

We zoeken:

  • Een vakman voor de toekomst die graag zijn kennis en kunde als constructiebankwerker/Lasser wil inzetten.
  • Een toekomstige vakman die gemotiveerd is om zich te ontwikkelen als vakman middels cursussen en begeleiding op de werkvloer.

Wat bieden wij?

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden in een prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. De cao Metalelektro is van toepassing.

Wie zijn wij?

BBA Pompen & Buizen BV is onderdeel van BBA Group en heeft als kernactiviteit het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd. Voor meer informatie kijk op onze website: www.bbapumps.com.

Ons bedrijf ontwikkelt en bouwt mobiele pompsystemen. Waaronder diesel-, en elektrisch gedreven pompsets in omkastingen. Daarnaast worden tevens leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment vervaardigd.

BBA Pompen & Buizen BV werkt nauw samen met het zusterbedrijf in Tsjechië, welke zorgdraagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen. Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt. BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Interesse?

Herken je je in het bovenstaand profiel? Dan komen wij graag met je in contact. Een sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via vacatures@bba-group.com. Voor vragen kun je direct contact opnemen met ons op: 06-45445846.

Loading
Loading