This website uses cookies to enhance your experience.


Hardware & Software Engineer


Heb jij een passie voor elektronica en aansturing? Werk je gestructureerd naar het vinden van oplossingen voor technische uitdagingen? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team samen te werken, maar ben je ook niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen in zelfstandige projecten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou!

BBA Pumps zoekt in Twello voor haar afdeling Innovatie een

Hardware & Software Engineer

40 uur 


Als hardware & software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bedenken van technische oplossingen voor pompbesturingen en deels voor eigen productie machines. Hierbij zal de focus liggen op aansturing van duurzame aandrijflijnen en het remote systeem. Naast de boven omschreven taken zorg je zelf voor de werkvoorbereiding van het prototype. Je werkt hierbij nauw samen met de Senior electrical engineer en het innovatie team.

Het is een functie deels op kantoor en deels in de werkplaats. Je zoekt de technische oplossing voor ons productportfolio tijdens de ontwikkeling van onze producten.  Je onderhoudt contact met klanten, leveranciers en verschillende afdelingen binnen BBA Pumps.

Wij zoeken een collega:

  • met minimaal een MBO 4 diploma in de richting van Elektrotechniek of Energietechniek;
  • met minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied;
  • met een positieve werkhouding, die leergierig is en graag in klein teamverband werkt (9 directe collega’s);
  • die ondernemend en initiatiefrijk is;
  • die gestructureerd en accuraat werkt, meedenkt en stressbestendig is;
  • met goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Duitse taal is een pré;
  • met een teamplayer mentaliteit, maar die ook goed zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische en prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. De collegiale sfeer is goed, alsmede de salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie is de cao Metalelektro van toepassing.

Wie zijn wij?

BBA Pumps is onderdeel van de BBA Group en heeft als kernactiviteit het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd.

BBA Pumps ontwikkelt en bouwt elektrisch gedreven centrifugaal- en verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en omkastingen. Ook worden er leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment ontwikkeld en vervaardigd.

BBA Pumps werkt nauw samen met het zusterbedrijf BBA Hranice in Tsjechië welke zorgdraagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen. Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt, BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Interesse?

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie binnen twee weken naar vacatures@bba-group.com.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading