This website uses cookies to enhance your experience.


Improvement Engineer


Ben jij communicatief vaardig, heb je technisch inzicht en signaleer je verbeteringen met als doel samen met je collega’s te streven naar de beste kwaliteiten de meeste efficiency? Lees verder, want misschien is dit wel de perfecte baan voor jou!

BBA Pumps zoekt voor haar productielocatie in Apeldoorn een

Improvement Engineer

Vanaf 32 uur per week


In de functie van Improvement Engineer werk je samen met je directe collega’s aan het optimaal inrichten van bewerkingsplannen en materialen voor onze productielocaties in Tsjechië, Apeldoorn en Twello. Je identificeert, ondersteunt en leidt verbeterprojecten t.a.v. onze producenten en productieprocessen.

Wij zoeken een collega die:

 • kan identificeren, analyseren, prioriteren en coördineren van product- en procesverbeteringen;
 • kan identificeren en leiden van productiviteitsverbeteringen voor efficiëntie/kostenreducties;
 • kan lopende productwijzigingen managen;
 • interne verbeteringen begeleidt, uitvoert en deze continue afstemt met betrokken afdelingen zoals planning, inkoop, logistiek, productie, finance, aftersales en tekenaar/constructeur.

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Logistiek & Economie;
 • administratieve vaardigheden en kennis van het Office 365 pakket (Word en Excel) en een ERP-systeem (en de bereidheid om een opleiding SAP te volgen);
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een logistieke en/of productie omgeving;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels in woord en geschrift);
 • ervaring met en kennis van logistieke processen (doorstroom d.m.v. aan- en afvoer van producten en materialen);
 • kunnen schakelen tussen helicopterview en detailniveau. Inzicht in gevolgen op supply chain;
 • flexibele instelling en stressbestendig om eenvoudig te schakelen tussen diverse werkzaamheden;
 • kritisch en technisch inzicht.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische en prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. De collegiale sfeer is goed, alsmede de salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie is de cao Metalektro van toepassing.

Wie zijn wij?

BBA Pumps is onderdeel van de BBA Group en heeft als kernactiviteit het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd.
BBA Pumps ontwikkelt en bouwt elektrisch gedreven centrifugaal- en verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en omkastingen. Ook worden er leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment ontwikkeld en vervaardigd.

BBA Pumps werkt nauw samen met het zusterbedrijf BBA Hranice in Tsjechië welke zorgdraagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen. Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt, BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Interesse?

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@bba-group.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading