This website uses cookies to enhance your experience.


Monteur Assemblage


Een nieuwe dag een nieuwe uitdaging! De omkasting, samengebouwde pomp en motor staan bij je werkplek. Je kijkt in de stuklijst en weet precies wat je nodig hebt. Ook deze klant specifieke pomp zet jij met jouw vakmanschap perfect in elkaar. Op naar de volgende.

Spreekt het je aan om als monteur assemblage een pomp te monteren in een team van ongeveer 10 monteurs? Dan zoeken we jou!

BBA Pumps zoekt voor haar productielocatie in Apeldoorn een

Monteur Assemblage

Vanaf 32 uur per week


Wat ga je doen?

Als monteur binnen de afdeling assemblage ben je medeverantwoordelijk voor het assembleren en monteren van halffabricaten en vrije aseinde pompen, voordat deze worden samengebouwd op het volgende station. Dit doe je aan de hand van tekeningen, werkbonnen, schema’s en/of werkinstructies.

Verder voer je de controle uit middels checklists van de pomp, voordat deze naar het volgende station gaat en ben je verantwoordelijk voor het tijdig starten, stoppen en finishen van de productieorders, volgens de weergegeven planning in de Shopfloor.

De werkzaamheden worden gekenmerkt door zelfstandigheid, nauwkeurigheid, zorgvuldigheid, technisch inzicht en flexibiliteit.

Wij zoeken een collega:

  • met een VMBO diploma richting Techniek aangevuld met functiegerichte cursussen;
  • met ervaring en kennis op het gebied van assembleren;
  • die zowel goed zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • een heftruckcertificaat en hijsbewijs is een pré.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische en prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. De collegiale sfeer is goed, alsmede de salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie is de cao Metalektro van toepassing.

Wie zijn wij?

BBA Pumps is onderdeel van de BBA Group en heeft als kernactiviteit het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd.

BBA Pumps ontwikkelt en bouwt elektrisch gedreven centrifugaal- en verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en omkastingen. Ook worden er leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment ontwikkeld en vervaardigd.

BBA Pumps werkt nauw samen met het zusterbedrijf BBA Hranice in Tsjechië welke zorgdraagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen. Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt, BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Interesse?

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@bba-group.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading