This website uses cookies to enhance your experience.


Werkvoorbereider


Zojuist heb je overleg gehad met je collega’s van Innovatie. Zij hebben het project overdragen aan jou. Je taak is helder; deze nieuwe ontwikkelde pomp moet goed verwerkt worden in ons ERP systeem en beschikbaar zijn voor onze klanten. Jij maakt een plan en je gaat direct aan de slag! Jij bereidt alles zo voor, zodat de productie in de gehele organisatie vlekkeloos zal verlopen.

Vind je het leuk en uitdagend om onze producten te vertalen naar het ERP-systeem? En daarmee zorg te dragen dat materiaallijsten, bewerkingsplannen, documentatie en masterdata tijdig beschikbaar is voor de rest van de organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact.

BBA Pumps zoekt in Apeldoorn voor haar afdeling Engineering een

Werkvoorbereider

Fulltime


In deze functie als werkvoorbereider heb jij de belangrijke taak de nieuwe ontwikkelde producten vanuit Innovatie te vertalen naar de Operatie. Daarnaast behandel je ook vraagstellingen over het bestaande productportfolio van BBA Pumps.

Je bent hét aanspreekpunt voor onze standaard productportfolio voor de afdelingen binnen de productielocatie in Apeldoorn.

Wij zoeken een collega:

  • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Logistiek & Economie;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een logistieke en/of productie omgeving;
  • die gestructureerd en accuraat werkt, meedenkt en stressbestendig is;
  • met goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • met een teamplayer-mentaliteit maar die ook goed zelfstandig kan werken;
  • ervaring met en kennis van logistieke- en productieprocessen. Inzicht in gevolgen op supply chain;
  • Ervaring met ERP-systemen is een pré (bij voorkeur SAP).

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische en prettige werkomgeving binnen een groeiend en ondernemend familiebedrijf. De collegiale sfeer is goed, alsmede de salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie is de cao Metalektro van toepassing.

Wie zijn wij?

BBA Pumps is onderdeel van de BBA Group en heeft als kernactiviteit het produceren en leveren van pompen en leidingsystemen. Tevens wordt het complete onderhoud van pompinstallaties verzorgd.

BBA Pumps ontwikkelt en bouwt elektrisch gedreven centrifugaal- en verdringerpompen, dieselgedreven (geluidgedempte) pompsets en omkastingen. Ook worden er leidingsystemen, snelkoppelingen, bronfilters en toebehoren voor het grond-, weg- en waterbouwsegment ontwikkeld en vervaardigd.

BBA Pumps werkt nauw samen met het zusterbedrijf BBA Hranice in Tsjechië welke zorgdraagt voor toelevering van componenten voor zowel de pompen als de snelkoppelingen. Onder de naam Distrimex Pompen & Service BV worden de geproduceerde producten verkocht op de Nederlandse markt, BBA Pumps BV verkoopt de pompen en toebehoren onder de merknaam “BBA Pumps” wereldwijd.

Interesse?

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@bba-group.com.

Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Loading
Loading